روکش ملچ
روکش ملچ لایه نازکی از چوب ملچ است که بر روی ام دی اف چسبانده می شود.با توجه به اینکه چوب ملچ مقاومت بالایی در سرما دارد و همچنین نفوذپذیری بسیار کمی دارد، لذا باعث طول عمر بالای روکش ملچ و در نتیجه ام دی اف می شود.
روکش ملچ به رنگ قهوه ای مایل به قرمز است و گاهی اوقات رگه های سبز رنگی در آن دیده می شود.
روکش های نازک ملچ را به وسیله پرس های نجاری در دمای 58 درجه سانتی گراد و در مدت زمان 2 دقیقه به ام دی اف می چسبانند.روکش ملچ را می توان بر روی دو طرف ام دی اف چسباند.
همان طور که اشاره شد روکش ملچ از درخت ملچ بدست می آید.درخت ملچ کم رشد می باشد که همین امر باعث کمیاب بودن و همچنین گران بها بودن چوب ملچ شده است.درخت ملچ در برابر سرما مقاومت خوبی دارد و در نواحی شمالی کشور مانند مازندران،گیلان و دیگر استان های شمالی به خوبی رشد می کند.همچنین چوب ملچ از مقاومت خوبی در برابر حشرات چوب خوار و قارچ چوب برخوردار است.
با توجه به کم یاب بودن چوب ملچ، از آن بیشتر در زمینه روکش صنعتی چوبی استفاده می شود.
چوب ملچ در چه زمینه هایی کاربرد دارد؟
امروزه با توجه به کمیاب بودن چوب ملچ و همچنین سایر چوب های گران بها،به جای استفاده از چوب ملچ از روکش ملچ استفاده می کنند.این امر باعث شده است که علاوه بر اینکه از چوب ملچ در موارد بیشتری می توان استفاده کرد، بقای درخت ملچ نیز حفظ می شود.
از روکش ملچ در ساخت ساختمان های چوبی، ساخت مبلمان، روکش، قایق سازی،وسایل ورزشی، در و پنجره استفاده می شود.
مزایای روکش ملچ:
از جمله ویژگی های روکش ملچ می توان به نفوذپذیری کم،مقاومت در برابر آفت، و همچنین افزایش مقاومت ام دی اف اشاره کرد.
چوب ملچ،یک چوب درشت بافت،نیمه سخت و نیمه سنگین می باشد که نسبت به ضربه با دوام است و همچنین در برابر خمش نیز مقاوم است.
معایب روکش ملچ:
روکش ملچ در برابر رطوبت عملکرد مطلوبی ندارد.از این رو استفاده از روکش ملچ برای مناطق مرطوبی که بالای 85 درصد رطوبت دارند توصیه نمی شود.رطوبت ایده آل روکش ملچ بین 40 تا 85 درصد می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق صفحه تماس با ما نشانی و شماره تماس ما را داشته باشید.
مطالب مرتبط:
نظر بدهید